فلزیاب

فلزیاب

با سلام خدمت تمام علاقه مندان حوزه کاوشگری امروز قصد داریم درباره فلزیاب صحبت کنیم. اولین و تنها ابزاری که در دفینه یابی استفاده می شود فلزیاب است. پس باید این دستگاه الکترونیکی را به خوبی بشناسیم و با سیستم های آن، آشنا شویم.

این اطلاعات به ما کمک می کند بهترین انتخاب را داشته باشیم. اگر انتخاب شما اشتباه باشد احتمال رسیدن به موفقیت تقریبأ صفر است پس با ما همراه باشید تا هر چیزی که درباره فلزیاب لازم دارید را بدانید.

سیستم های فلزیاب

 این دستگاه ها از دو سیستم معروف پالسی (PL) و یا، وی  ال اف (VLF) برای یافتن اهداف استفاده می کنند. تفاوت اساسی در این سیستم ها این است که سیستم پالسی فرکانس ها را به اعماق زمین ارسال می کند و بازگشت همان فرکانس را دریافت کرده و شکست آن را محاسبه می کند.

به زبان ساده تر دستگاه های پالسی، میدان مغناطیسی ایجاد می کنند و می توانند در این میدان فلزاتی که می خواهند را شناسایی کنند. اما دستگاه های وی ال اف بیشتر به منظور شناخت فلزات در عمق کم است و میدان مغناطیسی بزرگی ایجاد نمی کنند.

در کشور های نو ظهور که دارای دفینه و گنج های باستانی در اعماق زمین نمی باشند؛ از سیستم وی ال اف که دارای عمق کاوش کمتر است؛ استفاده می شود. در این کشورها دستگاه های فلزیاب بیشتر مصرف تفریحی و امنیتی دارند و کاربرد گنجیابی ندارند.

اما در کشور هایی که دارای تمدنی کهن می باشد؛ و دفینه ها در اعماق زمین قرار دارند؛ از سیستم های پالسی استفاده می شود. این دستگاه ها که توانایی نفوذ بالایی دارند به راحتی می توانند تا اعماق 4 متر زمین را کاوش می کنند.

فلزیاب
فلزیاب

سیستم های مکمل

در کنار فلزیاب های پالسی ما می توانیم از سیستم های مکمل هم در دفینه یابی بهره ببریم. این دستگاه ها که کارایی های متفاوتی دارند می توانند کاوشگری را به مراتب سریعتر و دقیقتر کند. از جمله دستگاه های مکمل، می توانیم به ردیاب، یون یاب و اسکنر اشاره کنیم.

ردیاب

ردیاب ها که معروف به فلزیاب های آنتن راداری هم هستند در واقع دو دسته آنتن هستند که می توانند محیطی حدود دو هزار متر مربع را کاوش کنند و اپراتور را به نزدیکی هدف راهنمایی کنند. این دستگاه می تواند به دو صورت خوراک خور یا فرکانسی، عملکرد مناسبی داشته باشند.

یون یاب

دستگاه های یون یاب می توانند گاز طلا را دریافت کنند و کاوشگران را به سمت هدف راهنمایی کنند. این دستگاه ها هم در کنار یک فلزیاب پالسی می توانند بسیار کار آمد باشند. استفاده اصلی از این دستگاه در محیط های بسته مانند غار و یا مقبره است.

اسکنر

اسکنر ها همان فلزیاب های تصویری هستند که می توانند تصاویر لایه های زمین را به کاوشگران نشان دهند. این دستگاه ها از طریق سنسورهای مگنومتر عملکرد مناسبی دارند و هر چقدر تعداد سنسورها بیشتر باشند. می توانیم تصاویر بهتر و با کیفیت تری دریافت کنیم.

فروش فلزیاب

فروش این دستگاه مسئله ای است که باید از چند منظر بررسی شود. در واقع اولین پرسش این است که ما می توانیم فلزیاب با کیفیت در ایران پیدا کنیم؟ یا اینکه دستگاه های خارجی می توانند وارد ایران شوند؟ و دستگاه های ایرانی چه عملکردی دارند؟

باید بگوییم که ما به دلیل تحریم ها نمیتوانیم به صورت قانونی دستگاه های خارجی را تهیه کنیم. اگر هم به صورت غیر قانونی دستگاهی تهیه کردیم نمی توانیم از خدمات پس از فروش و ضمانت های آن کمپانی ها بهره ببریم.

پس در صورت خرابی دستگاه، ما جایی نداریم که بتوایم این دستگاه ها را تعمیر کنیم. اما یک مشکل دیگر در اکثر دستگاه های خارجی سیستم وی ال اف است که برای کشور ما کارایی ندارند. چرا که دستگاه های خارجی مصرف تفریحی دارند نه دفینه یابی.

اما مشکل دیگری هم که برای خرید فلزیاب در ایران وجود دارد این است که افراد سود جو با اسامی دستگاه های خارجی، دستگاه های بی کیفیت ایرانی را می فروشند و متأسفانه برخی افراد هم در دام این کلاهبرداران افتاده اند.

اما باید بگوییم کمپانی آی کا پی وی با بیش از بیست سال سابقه در تولید بهترین فلزیاب های ایرانی دستگاه هایی تولید کند که با اقلیم ایران سازگاری کامل داشته باشد. و در ضمن از نظر قیمت به مراتب پایین تر از نمونه های خارجی باشد.

البته قیمت پایین این دستگاه ها به دلیل کیفیت پایین نیست، بلکه این قیمت به دلیل این است که دستگاه های آی کا پی وی در ایران تولید می شوند و هزینه تمام شده آنها بسیار پایین است. البته برد این دستگاه ها آلمانی و انحصاری است اما تمام قطعات دیگر در کشور خودمان تولید می شود.

برخی از دستگاه های حرفه ای ایرانی

کمپانی آی کا پی وی بیشتر از چهل نمونه دستگاه با کارایی ها و قیمت های متفاوت دارد که برخی از آنها را در این قسمت ملاحظه می کنید.

  • فلزیاب AJM 13300
  • طلایاب ZICCO X1
  • گنج یاب ANTARES
  • گنجیاب RICHEL M-40
  • فلزیاب IKPV BEST PRO
  • سکه یاب TACHAR T1
  • نتیجه گیری

  • در نهایت باید بگوییم که دستگاه های فلزیاب مانند تمام ابزارهای الکترونیکی می توانند دارای کیفیت های متفاوتی باشند. پس قبل از خرید حتمأ تحقیق کنید. تا بهترین انتخاب را داشته باشید. شما می توانید با مشاورین کمپانی آی کا پی وی در تماس باشید تا از صفر تا صد دستگاه های فلزیاب را بشناسید.
  • شماره تماس مشاوره رایگان کمپانی آی کا پی وی
  • 09917579030

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و خرید