طلایاب قوی

طلایاب قوی

با سلام خدمت تمام علاقه مندان و دوستداران حوزه فلزیابی, امروز می خواهیم درباره دستگاه طلایاب قوی صحبت کنیم. در واقع هر دستگاهی نمی تواند یک طلایاب باشد و هر طلایابی نمی تواند قدرتمند باشد. پس با ما همراه باشید تا در ادامه درباره این نوع دستگاه ها صحبت کنیم.

فلزیاب عادی و طلایاب حرفه ای

دستگاه های فلزیاب با مصارف مختلفی تولید می شوند. برخی از دستگاه ها می توانند مصارف تفریحی و امنیتی داشته باشند. احتمالأ با این دستگاه ها در فروشگاه ها و فرودگاه آشنا شدید.

اما دستگاه های دیگری هم ساخته می شوند. که مصارف بیشتری دارند. این دستگاه ها می توانند در طلایابی به ما کمک کنند. در این موارد باید دستگاه شما از سیستم قدرتمند پالسی نقطه زن برخوردار باشد و خصوصیات ویژه دیگری هم داشته باشد که در ادامه توضیح می دهیم.

ویژگی های طلایاب

دستگاه های طلایاب ویژگی این را دارند که می توانند فرکانس طلا را در اعماق مختلف شناسایی کنند. در قسمت قبل گفتیم این دستگاه ها باید سیستم پالسی داشته باشد. اما طلا فلزی است که دو فرکانس مختلف دارد یعنی طلای باستانی و طلای جدید فرکانس متفاوتی دارد پس باید دستگاهی داشته باشید که توانایی کاوش هر دو فرکانس را داشته باشد.

ویژگی خاص این دستگاه ها این است که می توانند طلا را در میان سایر فلزات سنس کنند. یا به زبان دیگر  سیستم تفکیک فلزات را دارند که می توانند طلا را از سایر فلزات تفکیک کنند. این سیستم باعث می شود شما به صورت اشتباه، زمان را برای کاوش فلزات کم ارزش هدر ندهید و فقط طلا را پیدا کنید.

اما غیر از ویژگی های یاد شده ما دستگاه های مکملی هم داریم که می توانند در دفینه یابی بسیار کمک بزرگی باشند و کاوشگری را راحت تر کنند. وجود این دستگاه ها در کنار دستگاه فرکانسی پالسی بسیار مهم است. ما به این دستگاه ها می گوییم گنجیاب مکمل.

دفینه یاب مکمل

دستگاه های مکملی که می توانند در طلایابی بسیار کارآمد باشند مانند ردیاب آنتن راداری، یون یاب، اسکنر، دسته سنسور و .. زیاد هستند اما ما بهترین و کارآمدترین ها را به شما معرفی می کنیم.

ردیاب آنتن راداری

دستگاه ردیاب یا فلزیاب آنتن راداری می تواند در شعاع یک تا دو هزار متر مربع وجود طلا را در محیط شناسایی کند و کاوشگر را به سمت آن ببرد. این دستگاه ها می توانند در دو مدل خوراک خور و فرکانسی باشند.

در مدل خوراک خور شما دو قطعه طلای هم عیار را در محفظه دسته آنتن قرار می دهید و آن را به صورت قائم در دست می گیرید. اما در مدل فرکانسی، باید دسته ها را به دستگاه مادر متصل کنید و فرکانس را به روی طلا تنظیم کنید و بعد دسته ها را در دست گرفته و منتظر چرخش آنها باشید.

یون یاب

اگر از کاوشگران حرفه ای هستید می دانید که در غار ها و محیط های بسته دستگاه های فلزیاب دچار خطا می شوند. پس باید از دستگاه های مکملی مانند یون یاب استفاده کنید.

یون یاب می تواند گاز طلا را در محیط شناسایی کند و کاوشگر را به سمت دفینه های باستانی ببرد و اگر دفینه ای در محیطی حصور شده باشد را پیدا کند.

اسکنر

شاید اسم فلزیاب تصویری به گوش شما خورده باشد. اسکنر ها دفینه یاب های معمولی بوقی را به طلایاب های تصویری تبدیل می کنند. در این سیستم تعداد و قدرت سنسور ها بسیار مهم است.

این سنسورها می توانند به دو صورت عکسبرداری و لایو اسکن عمل کنند. در این سیستم، دستگاه تصاویر سنس شده از لایه های زمین را به صورت سه بعدی به دست کاوشگر می رسانند.

نتیجه گیری

یکی از سوالات پر تکرار این است که ما از دستگاه های ایرانی بهره ببریم یا طلایاب های خارجی ؟؟پاسخ به این سوال این است که دستگاه داخلی با کیفیت می تواند بهتر از دستگاه خارجی تفریحی باشد. کمپانی آی کا پی وی با بیش از بیست سال سابقه در تولید و تهیه انواع طلایاب قوی، توانسته دستگاه هایی تولید کند که با اقلیم های خاص ایران همسان باشد و بهترین عملکرد را برای شما داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و خرید